Меню Затваряне

Мениджър за един ден

На 27 април се проведе инициативата на Junior Achievement Bulgaria “Мениджър за един ден”.

Това е най-значимата и мащабна образователна програма у нас за младежи над 16 години. В рамките на един ден участниците се запознават с реалната работна среда в компании и организации от цялата страна и получават безценно вдъхновение от топ мениджъри.

„Мениджър за един ден“ е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз за това образованието да бъде с практическа насоченост. Така всеки може да получи истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията и безценен опит.

Ивайло Емилиянов от 12 б клас на ПГ „Христо Ботев“ за втори път участва в тази инициатива. Ето какво сподели той:

„Тази година отново участвах в инициативата „Мениджър за един ден“ на Junior achievement. Бях одобрен, заедно с още трима ученици, за позицията „Главен финансов директор“ на Кауфланд, България. Запознахме се с човека на тази позиция – Иван Георгиев, който ни обясни спецификите на професията си. По-късно имахме срещи с директорите на отделите в компанията. Обърнаха ни много внимание и предадоха, доколкото е възможно, част от опита си, разказаха ни повече за своите задължения и принос към фирмата. Беше полезен и запомнящ се ден.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *