Меню Затваряне

Отново сред първите

Мартин Георгиев от 9а клас на ПГ „Христо Ботев“ се класира за  Националния  кръг в състезанието „Практични финанси“. Той сподели:

“Мотивиран съм да участвам в НС „Практични финанси“, защото имам голям интерес към икономиката и предприемачеството от ранна възраст. Записвайки се, аз знаех, че ще се представя добре, имайки предвид всичките знания, които съм натрупал чрез четене на икономически новини и статии през свободното си време и от моите учители по предмета „Технологии и предприемачество“ – г-жа Димитрова и г-жа Симеонова по време на часовете. Първият кръг беше проведен на 10 март 2023г. в онлайн среда. В него имаше сложни и комплексни задачи, но успях да се справя с тях и да получа нужния брой точки за класиране за националния кръг. Това е изключително добро постижение, за което съм безкрайно благодарен. Надявам се, че ще представя нашето училище достойно и на националния кръг”.

1 Comment

  1. Ивелина Маркова

    Браво, Марти! Надявам се, че оценяваш и нашата компетентна подкрепа за своите успехи! На тях се радват и учителите от ОУ “ Никола Йонков Вапцаров“ ! Бъди здрав и все така уверен и успяващ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *