Меню Затваряне

Откриване на 2020-2021

15 септември е! 108-годишната Гимназия „Хр. Ботев“ отвори врати за новата 2020/ 2021 учебна година. С усмивки и нови очаквания ученици и учители прекрачиха прага на любимото училище. Г- н Лазаров, вече бивш директор на гимназията, дари везано училищно знаме на своя приемник- г-н Атанас Атанасов, с послание да се следва традицията с мисъл за бъдещето. „ Няма по- висша ценност от това да дадем добро образование и възпитание на децата си. На училището поверяваме най- свидното, смисъла на живота си- нашите деца. Те трябва да израснат с чувство на гордост и почитание към българската история и самобитна култура.“- заяви в празничното си обръщение Директорът.

Започваме една необичайна учебна година. Изпитанията ще ни направят по-силни и по-уверени. Ние вярваме в доброто, което ще предадем и на учениците си. Заедно ще следваме и умножаваме успехите на ПГ „Хр. Ботев“. Здрава и успешна учебна година!

1 Comment

  1. Андреан Пентчев

    Златната ковачница на град Попово!Учете се за себе си не за родителите ви не за учителите ви!Те само ще са горди ако вие завършвате със отличие и това им дава повод още повече да ви отдават своите знания и умения и на вашите последователи!На добър път и бадете здрави и щастливи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *